Kamer huren: niet meer beschikbaar Finsestraat in Rotterdam

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Rotterdam-Finsestraat:

Gezellige kamer te huur in het hart van Oud-Mathenesse, Rotterdam!

Wonen in Oud-Mathenesse betekent genieten van de levendige sfeer en de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. En nu heb jij de kans om een ruime en gestoffeerde kamer te huren in dit bruisende stadsdeel!

De kamer heeft een oppervlakte van ongeveer 14 vierkante meter, genoeg ruimte om jouw eigen plekje te creëren. Je deelt de woonkamer, keuken en toilet met een gezellige huisgenoot, wat zorgt voor een gezellige en sociale sfeer.

De huurprijs van slechts € 350,- per maand is inclusief alle kosten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bijkomende verrassingen. Daarnaast bedraagt de waarborgsom ook € 350,-, wat het makkelijk maakt om deze kamer snel jouw nieuwe thuis te maken.

Deze woning is ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een comfortabele plek om te wonen. Of je nu net begint met studeren of al een paar jaar aan het werk bent, deze kamer biedt de perfecte uitvalsbasis in Rotterdam.

Wacht niet langer en pak deze unieke kans om te genieten van een betaalbare en gezellige kamer in het hart van Oud-Mathenesse. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze woning jouw nieuwe thuis!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oud Mathenesse
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart