Kamer huren: niet meer beschikbaar Bergstraat in Rotterdam

  • 13 m2
  • 1 kamer
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Kamer te huur aan de Bergstraat in Rotterdam. Het appartement is gelegen in het Oude Noorden en de huur bedraagt €490 exclusief. We zijn op zoek naar een late studeerster/der of beginnend werk(st)er.

Het appartement op de bergstraat is 5min lopen naar tram 4 richting centraal/centrum en winkelcentrum Eudokia plein (supermarkt, apotheek, eten, drinken, kleine winkeltjes). Daarnaast is het 2 min lopen naar de Zwart Janstraat en 8min fietsen naar CS Rdam en de Singel.

Met jou erbij leven we met z’n drieën. Er zijn drie ruime slaapkamers (waarvan nu dus 1 beschikbaar). We hebben een grote gedeelde woonkamer, keuken en badkamer. Er is een balkon, vaatwasser, wasmachine en droger. We zijn werkend/ondernemend, eind 20 / begin 30. Hoewel er veel gewerkt wordt, wordt er ook graag samen gekookt en geborreld.

De kamer is 13m2 en de gedeelde ruimte zijn opgeteld 57m2. Genoeg ruimte dus. De kamer is in overleg beschikbaar met ruim tweepersoonsbed (1,6m bij 2m), een bureautje, luie stoelen en kleine kast naast de wandkast. Voor de gezamenlijke ruimtes hebben we elke twee weken een schoonmaakster.

De kamer is beschikbaar voor onbepaalde tijd. Kosten voor GWL/Internet zijn ongeveer €70. Kosten voor de schoonmaakster, afvalstoffenheffing en waterschapsbelasting zitten hier nog niet bij.

Neem bij interesse vooral contact op!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: 's Gravenland
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 21
Maximum leeftijd: 35
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Professional Starter Werkzoekende
Tonen op kaart