Veronique zoekt een Kamer / Studio / Appartement / Huurwoning in Rotterdam

Veronique zoekt: Een Kamer / Studio / Appartement / Huurwoning in Rotterdam

  • Kamer / Studio / Appartement / Huurwoning
  • Min. 20 m2
  • Vrouw
  • 10 Per direct

Over mij: ik ben Veronique, 23 jaar oud en ik woon momenteel in de kubuswoningen in Rotterdam. Ik studeer Rechtsgeleerdheid in Leiden, maar woon eigenlijk mijn hele leven al in en rondom Rotterdam. Ik zit in mijn laatste bachelorjaar en start in september de master Arbeidsrecht. Ik ben van plan deze te volgen aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Ik ben twee jaar geleden op mezelf gaan wonen in de kubus met twee huisgenoten. In deze twee jaar heb ik het erg naar mijn zin gehad. Ik merk nu toch dat ik meer behoefte heb aan een fijne woning met wat ruimte voor mezelf. Dus toen mijn huurbaas aangaf dat zijn dochter met vriendinnen in de kubus wilde komen wonen, vond ik het een perfect moment om te gaan zoeken naar een leuke woning.

Ik ben een sociale meid die het leuk vindt om uiteten te gaan, een drankje te doen op het terras of naar de film te gaan. Maar kan ook erg genieten van mijn rust en trek mij dan graag even terug in een fijne omgeving. Verder ben ik een echt familiemens. Ik hecht veel waarde aan het zien van mijn ouders en zussen. Zij wonen ook in of in de buurt van Rotterdam en dan doen we vaak gezellig een koffietje. Met mijn vader heb ik een seizoenkaart van Feyenoord, en gaan we naar de thuiswedstrijden samen. Bovendien ben ik een verantwoordelijk, betrouwbaar en net persoon. Ik houd de woning graag in een goede staat om optimaal woongenot te ervaren. Tevens rook ik niet en heb ik geen huisdieren.

Algemene informatie: Veronique
  Vrouw, 24 jaar
Type huurder: Student
  4e jaars Rechtsgeleerdheid (UNIVERSITEIT)