Kamer huren: Sinclair Lewisplaats in Rotterdam

  • 83 m2
  • 1 kamer
  • 26 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heb jij altijd al willen wonen in de gezellige en groene wijk Ommoord in Rotterdam? Dan is deze ruime gestoffeerde kamer op de Sinclair Lewisplaats precies wat je zoekt!

**Ligging en omgeving**

De kamer ligt in een rustige buurt en is voorzien van een vaste ruime inbouwkast. Op loopafstand vind je het winkelcentrum 'Binnenhof' waar je terecht kunt voor al je boodschappen en lekkernijen. Pak je fiets of wandel richting de metro die je in no-time naar Rotterdam Centrum of Capelle aan den IJssel brengt. Ook geniet je van de nabijheid van recreatiegebieden zoals de Zevenhuizerplas en Rottemeren. Parkeren is geen probleem op het ruim opgezette terrein bij het complex.

**Huurdetails**

Voor slechts €650,- per maand, inclusief alle kosten, kun jij hier je nieuwe thuis vinden. Let op: inschrijving is helaas niet mogelijk.

**Ideaal voor**

Deze kamer is perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats die op zoek zijn naar een comfortabele en centraal gelegen plek in Rotterdam.

Wacht niet langer en kom deze fijne kamer snel bekijken voordat het te laat is!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Ommoord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart