Kamer huren: niet meer beschikbaar Oostplein in Rotterdam

  • 14 m2
  • 3 kamers
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Heee, wij zijn Daphne en Renske. Wij zijn opzoek naar een 3e huisgenootje om ons gezellig appartementje compleet te maken!
De kamer is gelegen op Oostplein, hartje Rotterdam, perfecte locatie tussen de Uni en het centrum in. 5 min lopen vanaf Blaak/markthal, AH en Dirk vd Broek om de hoek, Erasmus Universiteit minder dan 10 minuutjes fietsen en de metro/tram is letterlijk voor de deur.
De kamer is ongeveer 14m2 voor €510 inclusief. Het is een vierkante kamer en er staat een 2 kasten en een bureaustoel in die je eventueel kan behouden. Verder is een appartement met 3 slaapkamers, gezamenlijke woonkamer, keuken, badkamer en wc. Ook zijn er 2 balkons. Roken is alleen toegestaan op het balkon. We heben een wasmachine, droger en vaatwasmachine wat ons leventje toch iet vergemakkelijkt :)
Ik ben Renske 20 jaar, ik studeer verpleegkunde dit doe ik werkend leren. Ik zit op hockey en ik houd van een feestje. En ik ben Daphne, 19 jaar oud. Ik ben 1e jaars IBA student aan het Erasmus en lid bij studentenvereniging Laurentius. We leiden allebei een erg verschillend leven maar vinden het ook gezellig om samen te eten, te chillen op de bank of gezellig een drankje te doen.
Wij zoeken een vrouwelijke huisgenoot rond 19/20 jaar. Natuurlijk zoeken wij een student die naast het meebrengen van gezelligheid en energie in het huis ook een beetje houdt van het Rotterdamse studentenleven. Wij zoeken een vast huisgenootje!
Mocht je interesse hebben, stuur ons dan een berichtje met een kort verhaaltje over jezelf :)

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Kralingen-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Lift
Schoonmaker
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 19
Maximum leeftijd: 23
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart