Kamer huren: niet meer beschikbaar Heemraadsplein in Rotterdam

  • 12 m2
  • 1 kamer
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

GEZOCHT: HUISGENOOT

Ben jij een student(e) die houdt van veel zuipen en wat gezelligheid? Maak je altijd wel tijd vrij voor een potje FIFA, een feestje of een fap sessie en ben jij op zoek naar een kamer voor in het nieuwe studiejaar? Dan zit je op het goede adres! Huyze Heemraad, op zoek naar een nieuw huismaatje. Het gaat om een kamer van 12m2 met een maandelijkse huur van 270,- die zich op de bovendste(vierde) verdieping bevindt in een van de herenhuizen op de Heemraadsplein (aan de Nieuwe Binnenweg). Oftewel de perfecte locatie in hartje rotterdam met een fantastisch uitzicht over het hele plein! Per verdieping wonen we met z’n vieren met wie je gezamelijk een keuken en badkamer deelt. We doen vaak leuke dingen samen en eten graag gezamelijk met de andere verdiepingen. Naast veel gezelligheid, muzikaliteit en samenhorigheid zijn wij ook erg ambitieuse studenten die niet alleen actief zijn binnen de universiteit en verenigingen, maar uiteraard ook alle studiepunten willen binnen sprokkelen en wij zijn daarom dan ook op zoek naar een geweldige student(e) die ons aan komt vullen. Natuurlijk verwachten we van de student(e) dat die naast het meebrengen van gezelligheid en energie in het huis ook actief is/wilt zijn in het Rotterdamse studentenleven.

Dus herken jij jezelf hierin en heb je interesse? Stuur dan even een berichtje met wat info over jezelf naar onze contactpersoon, en wie weet nodigen we je een keer uit voor een kijkavond.

PS. We zijn opzoek naar een (aankomende) HBO of WO student(e).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Dijkzigt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Gedeeld tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 18
Maximum leeftijd: 25
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart