Kamer huren: niet meer beschikbaar Mathenesserdijk in Rotterdam

  • 12 m2
  • 5 kamers
  • 15 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Beste kamerzoekende,

Heb jij altijd al willen wonen in een gezellig huis met vier leuke mannen in Rotterdam? Dan is dit je kans! Wij hebben een kamer die vrijkomt in ons huis aan de Mathenesserdijk en we zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot die bij ons past.

Het gaat om een kamer van 12m2 gelegen op de derde verdieping. Je deelt en een douche en WC met Sjoerd en met zijn 5en delen we de woonkamer en keuken. De huur bedraagt € 557,- per maand excl. G/W/L. Wij betalen ongeveer € 280,- met elkaar aan vaste lasten.

Ons huis is ook heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De tram stopt voor het huis en het is drie minuten lopen naar de metrohalte Marconiplein. Vanaf daar kun je overal naartoe in Rotterdam. Om naar een supermarkt te gaan hoef je ook niet een hele trektocht uit te stippelen. Er zijn drie supermarkten in de buurt: een Lidl, een Albert Heijn en een Dirk. Wanneer we een keer geen zin hebben om te koken, kunnen we altijd de stad in duiken om ergens een hapje te eten.

Wij zijn op zoek naar een Nederlands sprekende man die eind master/begin werkend is. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je graag kookt en samen eet. We eten altijd samen en verdelen de taken van het koken/boodschappen doen. We ploffen graag gezamenlijk op de bank na een lange werkdag of drinken op de vrijdag een biertje en rollen de stad in.
Mochten we interesse bij je hebben gewekt stuur dan even een berichtje.
Groetjes,

Danilo, Marc, Sjoerd & Wilco

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 4
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 22
Maximum leeftijd: 30
Geslacht: Man
Status: Professional Starter Student Werkzoekende
Tonen op kaart