Op de kop van het complex begane grond

Room for rent: Van der Dussenstraat in Rotterdam

  • 22 m2
  • 1 room
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Rotterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

We zoeken een huurder die het appartement zou willen delen met een al bestaande huurder (onze zoon die studeert in R’dam). Een roommate dus die de grootste slaapkamer krijgt. Ongeveer 22m2. Deze huurprijs die wij vragen is dus voor de deelhuurder.

Wij hebben een groot jaren '30 drie kamer hoekappartement, gelegen op een toplocatie in Blijdorp, op steenworp afstand van het Vroesenpark, de Metro, AH supermarkt, diverse winkels en huisarts en op slechts 5 minuten fietsen van het Rotterdamse centrum. In de gezellige, rustige en daardoor zeer gewilde wijk Blijdorp is het plezierig wonen. Het appartement is gelegen op 100 meter van het Vroesenpark waar je naar hartenlust kunt wandelen en sporten. Het stadscentrum is zowel lopend, op de fiets, met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Verder ligt de woning uitstekend ten opzichte van de uitvalswegen (A13/A20) en het openbaar vervoer (trein-, metro-, tram- en busstation). Alles binnen enkele minuten.

Wij zoeken een huurder die het geen probleem vindt om het appartement te delen met onze oudste zoon (20 jaar). Onze zoon is rustig en serieus van karakter, geen party figuur. Hij studeert sinds 2019 in Rotterdam aan de HES. Een goede klik is natuurlijk wel gewenst in het appartement. Om die reden is er een kort gesprekje met onze zoon voordat een eventuele huurovereenkomst definitief wordt gemaakt.

Indeling. Entree met bordes, portaal, gang met bergkast en kast met wasmachine aansluiting. De gang biedt toegang tot alle vertrekken. Vanuit de gang links kom je in de gedeelde woonruimte van ca. 22m2. De woonkamer kent veel lichtinval door de hoge ramen en is in overleg multifunctioneel te gebruiken (woon/kantoor/studie). Vanuit de woonkamer kom je in de slaapkamer. Voor deze ruimte zoeken wij een huurder. Deze slaapkamer (plattegrond slaapkamer 2) kent eveneens veel lichtinval door de hoge ramen en is voorzien van een handige trapkast en een bergkast met meterkast. Veel opbergruimte dus. Deze kamer is ca. 20 tot 22 m2 groot en speels ingedeeld. Nieuw (2019) gesausde wanden. Glas in lood ramen. Ombouwradiatoren en een separaat erkerbankje. De slaapkamer is vanzelfsprekend af te sluiten. Onze zoon verblijft in de andere slaapkamer aan de andere kant van het appartement. Vanuit de entree in de gang rechts. Deze ruimte is ca. 12 m2 groot. Tussen de ene en de andere slaapkamer zit dus de gedeelde woonruimte en de gang. Verder in het appartement een zeer riante en luxe badkamer. Volledig betegeld, voorzien van inloopdouche, wastafel met spiegel, toilet en een separaat urinoir. De keuken is in een hoekopstelling met keramische kookplaat, afzuigkap, een koel en vries-combinatie, vaatwasser, oven en combi magnetron. Er is een ruim aanbod aan kastjes en ook hier ligt laminaat op de vloer. De badkamer (uiteraard ook afsluitbaar) en de keuken worden door beide huurders gedeeld.

Wanneer kun je erin? De huurder kan erin vanaf 16 september 2020. Wij werken in eerste instantie met een jaarcontract. Opzegtermijn huurder 1 maand.

De huurprijs bedraagt € 795,= (kale huurprijs). Hier komt nog een voorschot voor de energienota (gas/elektriciteit/water) bij. VVE-bijdrage wordt aan medehuurder niet gerekend. Kosten van internet/tv en gemeentelijke belastingen (alleen die voor de huurder gelden) komen voor rekening van de huurder. Voorschot voor energie wordt jaarlijks verrekend met de werkelijk gemaakte kosten.

Read more with an subscription!

General information

City Rotterdam
District/Neighbourhood: Blijdorp
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 1
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
No balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Starter Student Job seeker
Show on map