Kamer huren: niet meer beschikbaar Bergstraat in Rotterdam

  • 13 m2
  • 1 kamer
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Rotterdam. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Er komt een 13m2 kamer vrij in een 3 kamer appartement (beschikbaar vanaf half mei). Het appartement is gelegen in het Oude Noorden en kost ongeveer €560,- p/m excl contract kosten en borg. We zijn op zoek naar een late studeerster/der of beginnend werk(st)er.

#LOCATIE
Het appartement op de bergstraat is 5min lopen naar tram 4 richting centraal/centrum en winkelcentrum Eudokia plein (supermarkt, apotheek, eten, drinken, kleine winkeltjes). Daarnaast is het 2 min lopen naar de Zwart Janstraat en 8min fietsen naar CS Rdam en de Singel.

# OVER DE FLAT
Met jou erbij leven we met z’n drieën. Er zijn drie ruime slaapkamers (waarvan nu dus 1 beschikbaar) en een gedeelde woonkamer, keuken en badkamer. Wij zijn de eerste bewoners van dit appartement, dus alles is nog redelijk nieuw. Er is een (aangrenzend) balkon, vaatwasser, wasmachine, droger en strijkgerei. We zijn werkend/ondernemend, eind 20 / begin 30.

De kamer is 13m2 en de gedeelde ruimte zijn opgeteld 57m2. Genoeg ruimte dus. De huur is opgebouwd uit ongeveer €480 huur en €100 vaste lasten (g/w/l, internet, bundles). Even excl. standaard belastingen (naheffing). De kamer is in overleg beschikbaar met ruim tweepersoonsbed (1,6m bij 2m), een bureautje, luie stoelen en kleine kast naast de wandkast.

De kamer is beschikbaar voor onbepaalde tijd.

We horen graag van je als je interesse hebt!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Rotterdam
Wijk/buurt: Oude Noorden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 2
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Gedeeld balkon
Eigen droger
Schoonmaker
Wasdroger
Tonen op kaart