Lisa zoekt een Appartement in Rotterdam

Lisa zoekt: Een Appartement in Rotterdam

  • Appartement
  • Min. 80 m2
  • Vrouw
  • 30 Per direct

Beste meneer/mevrouw,

Wij zijn een hechte vriendinnengroep van drie en we zijn al een tijdje op zoek naar een geschikt appartement met drie slaapkamers in Rotterdam dichtbij Centraal (Crooswijk/Blijdorp/Centrum/Kralingen etc.).
We zijn al bevriend sinds de eerste klas van de middelbare school, dat is ongeveer acht en een half jaar geleden. Momenteel zitten we allemaal in een afrondende fase van onze studies op de universiteit en hogeschool en zijn er inmiddels aan toe om op onszelf te wonen. Onze intentie is om voor een langere periode een huishouden te vormen. Het liefst huren we voor minimaal één of twee jaar.
Daarnaast vinden we het leuk om samen te sporten, te koken, te eten, een film of serie te kijken, uit te gaan etcetera. We wonen dan wel in gemeente Lansingerland, maar we zijn eigenlijk vaker te vinden in Rotterdam.
Omdat we nog studeren verdienen we niet genoeg om de maandhuur met een bijbaan te kunnen betalen, maar we hebben alledrie spaargeld waar we voornamelijk de maandhuur mee gaan betalen en ouders die garant staan. We zijn van plan om het verder aan te vullen met een bijbaantje en eventueel een lening bij DUO (nu maken we daar nog geen gebruik van). Ook is het goed om te weten dat we geen huisdieren hebben en niet roken.

Naast ons drukke (studenten)leven zijn we dus op zoek naar een plekje voor onszelf. We houden van een rustig, schoon en opgeruimd huis.

Als u nog vragen heeft, schroom dan niet om een van ons te bellen/mailen/appen.

Met hartelijke groet,

Yara van den Hoogen, Lisa Soen en Sophie van den Boogaart

Algemene informatie: Lisa
  Vrouw, 20 jaar
Type huurder: Student
  3e jaars psychologie (UNIVERSITEIT)