Room for rent: no longer available Narcissenstraat in Rotterdam

  • 14 m2
  • 1 room
  • 17 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Rotterdam. You can contact the advertiser if you have any questions.

Open Huis: Maandag, 25 maart van 17:00 tot 17:15 en Dinsdag, 26 maart van 12:30 tot 12:45!

Nieuw gerenoveerde studentenkamer te huur. Als student is het zoeken naar een goede studentenkamer vaak een hele opgave. Of misschien ben je wel met een groep vrienden op zoek naar een leuke woonruimte om te delen. Bij dit object is alles mogelijk

Om die reden hebben wij goed nieuws! Aan de Narcissenstraat in Rotterdam is een woonhuis geheel gerenoveerd en omgetoverd tot studentenkamers.
Dit betekent dat je als student de beschikking kan krijgen over een prachtig gerenoveerde studentenkamer. Maar niet alleen de kamers zijn gerenoveerd, het gehele huis is helemaal gestript en opnieuw opgebouwd.

Indeling:

Op de eerste etage is de keuken gelegen. De nieuwe keuken is zeer luxe, met een inbouwkoelkast-vriezer, 4-pits gaskookstel en vaatwasser! Tevens is op de eerste etage is aan de voorzijde een zeer ruime gemeenschappelijke woonkamer gemaakt. Op de overloop is een apart toilet gemaakt met wastafel. Op de tweede etage vind je de badkamer die is uitgerust met een inloopdouche, designradiator, dubbele wastafel en tweede toilet.

Kamer Kidman

Kamer Kidman is gelegen op de eerste etage aan de achterzijde en heeft een oppervlakte van 16m5.
Tevens heb je de beschikking over een prive balkon

Ligging:
De Narcissenstraat ligt tegenover het grote overdekte winkelcentrum Zuidplein. Voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand te bereiken.

FINANCIEEL
- Huur € 460,- pm
- Gas/water/licht/tv/internet: € 75,- pm
- Servicekosten € 24,50 pm
- Borg: € 535,-

Read more with an subscription!

General information

City Rotterdam
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Show on map